Verzekeringen

Het sluiten van verzekeringen is niet alleen vaak wenselijk maar soms zelfs verplicht. Denk daarbij aan de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor motorrijtuigen. Ook de verplichte Basis Zorgverzekering is zo’n voorbeeld.
Of de verplichting van de hypotheekbank om het woonhuis afdoende te verzekeren. Dat soort verplichtingen tonen het belang van het adequaat verzekeren tegen grote risico’s duidelijk aan.

Het is dan ook zaak om de risico’s op schade die je loopt goed in kaart te brengen. Vervolgens is het zaak om te onderzoeken of je jezelf kunt verzekeren tegen die risico’s en of de premie van zo’n verzekering in redelijke verhouding staat tot de schade die je mogelijk kunt oplopen. De premie en polisvoorwaarden tussen de diverse verzekeraars zullen moeten worden vergeleken om tot een evenwichtig verzekeringspakket te komen. Dat is niet eenvoudig. Sterker nog, dat is een vak apart. Ons vak!

Uiteraard kun je zelf op het internet aan de slag. Of je gaat rechtstreeks naar een verzekeraar waarvan je een ogenschijnlijk aantrekkelijk aanbod hebt gezien. Maar doe je dat dan wel met voldoende kennis van zaken?
Niet voor niets worden wij, als onafhankelijk verzekeringsadviseurs, verplicht om ieder jaar opnieuw onze vakkennis aan te tonen. Van die vakkennis kun jij profiteren. Maak daar gebruik van door ons een inventarisatie te laten maken van de risico’s die je loopt om vervolgens op zoek te gaan naar passende oplossingen.
Bel ons voor het maken van een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: