Pensioenen | Wij geven u helderheid over uw pensioen

Wat is uw besteedbaar inkomen nadat u bent gestopt met werken? Een belangrijke vraag. En toch merken wij elke dag weer dat maar weinigen een antwoord op deze vraag kunnen geven. Dat is niet verwonderlijk. Want in Nederland is de financiering van de oudedag ingewikkeld geregeld.

Hoe groot is de kans dat u een pensioentekort heeft?
Uit onderzoek van het Verbond van Verzekeraars blijkt dat 80% van de werknemers een pensioengat heeft. Dat is niet zo gek als u bedenkt dat zo?n gat al kan ontstaan als u in een auto van de zaak rijdt, of als uw partner ook werkt.

Wat kan HUIJERJANS Adviesgroep voor u betekenen?
De HUIJERJANS Adviesgroep is in staat voor u een totaaloverzicht voor u te maken. In dit overzicht wordt op een heldere wijze aangegeven wat gezien uw huidige situatie, uw besteedbaar inkomen zal zijn na pensionering. Maar wij doen meer dan dat.

Wij berekenen ook voor u:
- De financiële gevolgen als u voor pensionering arbeidsongeschikt raakt of komt te overlijden.
- Of u wel optimaal gebruik maakt van de fiscale voorzieningen voor het opbouwen van uw pensioen. Bij ons bent u op het juiste adres voor uw inkomen: nu en in de toekomst.

Wenst u advies, dan kunt net als voor uw verzekeringen of hypotheek natuurlijk contact met ons opnemen. Wij verzorgen voor u dan een onafhandelijke pensioenanalyse!

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: