Overnames

Overweegt u de verkoop van uw assurantiebedrijf of assurantieportefeuille?

Of

Overweegt u verregaande samenwerking?

 

Beste Collega assurantie ondernemer,

 

Ongetwijfeld wordt door u als intermediair hard gewerkt om te voldoen aan de nieuwe eisen van wetgever, maatschappij en van uw klanten. U en ik zitten volop in deze transitie, die zich voltrekt in een periode van economisch zwaar weer en een compleet veranderend distributie- en beloningslandschap.

 

Een duidelijke visie op zaken als beloningstransparantie, internet, interne administratie en permanente educatie zijn cruciaal voor het toekomstperspectief voor ons als intermediair.

HUIJERJANS Adviesgroep B.V. heeft deze keuzes al duidelijk gemaakt en past deze met zestien betrokken en vakkundige medewerkers met succes toe.

 

Inmiddels functioneert onze succesvolle internet dochteronderneming www.AUTOMERKverzekering.eu landelijk met ruim 12.000 tarieven. Ook onze website www.HUIJERJANS.nl is geheel vernieuwd.

Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren elf assurantiebedrijven en assurantie- portefeuilles voortvarend overgenomen en geïntegreerd binnen HUIJERJANS Adviesgroep B.V.

 

Nu is de periode van duidelijke keuzes aangebroken om de juiste strategie te bepalen. Bent u van mening dat de juiste strategie voor u, verkoop van uw gehele assurantieportefeuille of assurantieonderneming is?

 

Denkt u aan een verregaande samenwerking? Als u dat samen met mij wilt doen, nodig ik u daar graag voor uit in een persoonlijk vertrouwelijk gesprek.

  

Met collegiale en persoonlijke groet,

HUIJERJANS Adviesgroep BV

 

Thijs Huijerjans, directeur.

 

 

P.S.: Wanneer u nu open staat voor een onderhoudend gesprek neem dan rechtstreeks contact met mij op! Dit is uiteraard vrijblijvend en vooral vertrouwelijk op mijn mobiel:

06-51134322 of via mijn persoonlijke emailbox: thijs@huijerjans.nl.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: