Over | HUIJERJANS Adviesgroep

De onafhankelijke & gecertificeerde totaalpartner
Kiezen voor HUIJERJANS is kiezen voor bewezen vakmanschap. De organisatie is zondermeer een begrip in Midden-Limburg. De fundamenten bestaan uit 34 jaar ervaring in verzekeringen, pensioenen, hypotheken, sparen & leningen. De beste adviezen op financieel en verzekeringsgebied onder een dak verenigd.
  
Met de doelstelling onafhankelijk totaaladvies te geven doen wij zaken voor u met bijna alle banken en verzekeringsmaatschappijen in Nederland.
  
Uw financien en bezit: Onze zorg!
Onze resultaatgerichte en persoonlijke aanpak hebben ons een reputatie gegeven waar wij trots op zijn. Helderheid en duidelijkheid in onze benadering van uw vraagstukken zijn voor ons vanzelfsprekend.
  
Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen!
Als dragers van de meest toonaangevende Nederlandse keurmerken zijn de volgende thema's onze bouwstenen in uw maatwerkoplossing: Permanente bijscholing, het op de hoogte blijven van actuele fiscale wetgeving en de recentste financiele ontwikkelingen. Nog maar niet te spreken over de onafhankelijke advisering voor ruim 50 landelijk opererende banken en verzekeringsinstellingen.
 
Specialisten die er voor gaan!
Een team van gekwalificeerde specialisten werkt samen om het beste resultaat voor u te behalen. Vanuit Sint Odilienberg (Roermond - Limburg) zijn wij dagelijks onderweg voor individuele gesprekken.

Wij houden het immers graag persoonlijk: Voor u dus één aanspreekpunt.

Hersteladvies HUIJERJANS Adviesgroep B.V. Like HUIJERJANS Adviesgroep op facebook
Wegwijzer voor de betere financiële keuze
100% onafhankelijk
Heeft u vragen?
wij helpen u graag verder
Bel 0475 - 53 32 32
op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur
Verzekeraars die wij voor u vergelijken:
Vul onderstaand uw gegevens in
om onze nieuwsbrief te ontvangen:
Voornaam:
Achternaam:
E-mail adres: